SOFT TANITA FIT pentru gama personala

Cod produs: TANITA FIT

Disponibilitate: La comanda

Pret: 2000.00 Lei
Cantitate:

Soft-ul se trimite pe un link de descaracare de la producatorul germa al acestuia MEDIZIN SERVICES, se poate descarca pe trei calculatoare maxim in decurs de 20 de zile de la prima descaracare

Softul de analiza corporala TANITA FIT, este dedicat cantarelor cu analiza corporala TANITA din gama celor personale. Datele se introduc manual in soft(copiate din display cantar) si transmise automat doar la modelul BC-1000(care nu se mai produce).

Acesta permite stocarea automata a datelor privind compozitia corporala direct in computer. Rapoarte profesionale, analize importante si indici cheie pot fi generate si stocate in baza de data a clientilor.

Softul este compatibil cu majoritatea cantarelor Tanita care masoara compozitia corporala si este solutia perfecta pentru:

  • Consultatii privind evolutia greutatii
  • Sesiuni motivationale si educationale pentru pacienti
  • Colectarea, utilizarea si stocarea datelor pentru cercetare
  • Urmarirea evolutie greutatii si a indicelui de masa corporala in scoli, asociatii sportive, sali  fitness

Monitorizarea sanatatii angajatilor,sportivilor,etc.

Se pot monitoriza persoane de la 5 la 90 ani!

TANITA TANITA FIT

TANITA FIT este un software special conceput pentru a fi utilizat cu monitorul de compoziție corporala BC-1000 și BC-601. Software-ul poate fi utilizat pentru a stoca si vedea grafic progresul și tendințele măsurătorilor compoziției în timp și include facilitatea de a produce rapoarte și tipare profesionale. Tanita Fit este un instrument esențial pentru utilizarea în sectoarele de sănătate, gestionarea greutății, sport și agrement. Informațiile despre clienți pot fi stocate cu date de analiză pentru a oferi antrenorilor personali, profesioniștilor din domeniul sănătății și sportivilor serioși care caută informații corecte și aprofundate care să-i ajute cu privire la antrenamente, fitness și pierdere în greutate. Un număr nelimitat de înregistrări ale clienților pot fi stocate, urmărite și exportate folosind software-ul Tanita FIT. Veți primi un stick USB pentru a instala software-ul.

Cerințe de sistem:

Compatibil numai cu Windows

Windows XP - Vista / Windows 7 - 8 - 10 / Monitor min. 1024 x 768 x 24 biți.

Detalii suplimentare pe:

https://tanita.eu/tanita-fit-software/

ATENTIE! Soft-ul se regaseste acum pe un stick USB 2 de date, iar licenta este pe viata pe un singur IP de computer.

Garantie 2 ani.