Analizor profesional TANITA DC-360 S

Cod produs: DC-360 S

Disponibilitate: La comanda

Pret: 12000.00 Lei
Cantitate:

Dispunând de tehnologia Dual Frequency BIA, DC-360P oferă analize complete ale compoziției corpului în 15 secunde. Rezultatele sunt afișate instantaneu pe ecranul LCD ușor de citit, iar imprimanta integrată imprimă automat măsurătorile compoziției corporale împreună cu o analiză de top. Platforma robustă, cu profil redus, oferă stabilitate suplimentară clientului. Pentru colectarea și comoditatea datelor, toate datele pot fi stocate pe cardul SD pentru utilizare ulterioară. Compatibil cu software-ul Tanita Pro,DC-360P permite analiza tendințelor clienților, evaluări ale riscurilor pentru sănătate și gestionarea completă a datelor.

Tanita DC-360 P este destinat utilizării în săli de sport, cabinete de kinetoterapeut, centre de sănătate și alte medii profesionale. Scanând corpul clienților folosind analiza impedanței bioelectrice cu frecvență dublă (BIA), oferă o imagine exactă a sănătății lor. Printre altele, arată procentul lor de grăsime corporală, masa musculară, densitatea osoasă și vârsta metabolică. Această analiză a compoziției corpului este livrată rapid, în decurs de 15 secunde. Citiți mai multe despre diferitele măsurători Tanita pe pagina noastră Înțelegerea măsurătorilor.

Tanita DC-360 P nu ar putea fi mai ușor de utilizat. Clienții completează câteva informații de bază, cum ar fi sexul, grupa de vârstă și înălțimea lor. Apoi trebuie doar să pășească pe scara stabilă. Ecranul LCD ușor de citit le arată apoi tot ce trebuie să știe. Pentru o citire mai ușoară, include și o imprimantă încorporată. Aceasta poate imprima un raport al tuturor măsurătorilor și o analiză de top.

Ca profesionist, desigur, doriți să puteți procesa datele din computerul dvs. Cu software-ul Tanita Pro Tanita, puteți face acest lucru. Vă permite să țineți evidențe, să analizați progresul clienților dvs., să organizați datele în grafice și să creați rapoarte. Folosiți doar un cablu pentru a transfera datele pe un laptop sau salvați-le pe un card SD pe care îl conectați la computer.

Căutați un monitor de compoziție corporală cu colana? Aruncă o privire la si DC-360 P.

Masuratori ce privesc intregul organism:

* Masa
* Indicele de masa corporala
* Grasimea corporala in procentaj
* Grasimea viscerala (rating 1-60)
* Masa de grasime
* Masa fara grasime
* Masa musculara (singurul model pentru subiecti incepand cu varste de 7 ani!)
* Apa totala din corp in kg
* Apa totala din corp in procentaj
* Rata metabolica de baza
* Intervalele tinta
* Indicatorul de masa minerala a osului
* Varsta metabolica 

Trasaturi speciale:

o Printarea rezultatelor pe hartie termica
o Conectarea la calculator si la softul medical TANITA PRO 
o Meniu cu iluminare usor de folosit
o Garantia este de 5 ani!

Specificatii tehnice:

Varsta subiectilor: 5-99 de ani
Capacitate cantarire: pana la 270 kg
Gradatie: 100 g
Dimensiuni varianta S: 372x375x101 mm
Dimensiuni varianta P: 372 x 690 x 1022 mm
Masa proprie: varianta S: 6,8 kg
Masa proprie: varianta P: 12,1 kg
Sursa curent: Adaptor Tanita 7 V
Interfata calculator: RS232C sau USB
Posibilitate printare: hartie termica
Calibrat pentru 300 000 de utilizari
Sursa curent: Adaptor Tanita 7 V